Korte omschrijving
- Voert warmte snel en gelijkmatig af
- Hoogwaardig anti-kleeflaag
- Koudgrepen
- Glazen deksel met geïntegreerde afgietfunctie
- Geschikt voor alle warmtebronnen
- Vaatwasmachinebestendig, handwas aanbevolen!
- Geschikt voor Downdraft afzuigsysteem
- Gemaakt van gerecycled aluminium
- Met keramische anti - aanbaklaag (PFAS- vrij)
Uitgebreide omschrijving
Met deze hapjespan maakt u de heerlijkste gerechten in een mum van tijd! Het gegoten gerecycled aluminium garandeert een snelle en gelijkmatige warmteverspreiding op elke kookplaat en is bedekt met een hoogwaardige keramische antiaanbaklaag zodat u niet alleen kunt koken met een minimale hoeveelheid vetstof, ook het reinigen van de pan wordt kinderspel. Voeg daarbij de zachte handvatten en het glazen deksel, voorzien van een geïntegreerde afgietopening voor makkelijk afgieten en een lepelhouder, en u krijgt een wok die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid.
Over BergHOFF
BergHOFF is een internationaal merk dat verfijnde keukenontwerpen creëert, produceert en distribueert die een rand geven aan de dagelijkse kookervaring. Onze passie voor koken en een scherp oog voor detail resulteren in producten die worden aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en hun functionaliteit. BergHOFF, gedistribueerd via een wereldwijd netwerk, is het merk dat design en innovatie in elke keuken brengt. We zijn niet zomaar een leverancier van keuken- en kookgerei. We brengen onze klanten de beste ontwerpen tegen de best mogelijke prijs. Van eerste schets tot eindproduct, BergHOFF biedt de complete kookervaring met een volledig assortiment kwaliteitsproducten. We zijn gepassioneerd door kookgerei in al zijn vormen en hebben meer dan 20 jaar ervaring. Combineer dit met onze in-house expertise en jarenlange toewijding aan het maken van kwaliteitsontwerp en je hebt een volwassen merk dat je de juiste ingrediënten biedt voor je dagelijkse en niet zo alledaagse kookavonturen.
BergHOFF LEO Hapjespan Stone+ 28cm - RECYCLED
Specificaties
Veel gestelde vragen
Wat zijn de voordelen van pannen met een keramische laag?
Pannen met een keramische laag hebben verschillende voordelen. Ze zijn lichter van gewicht en hebben vaak een mooie uitstraling dankzij de coating aan de binnen- en buitenkant. Een groot voordeel van de keramische laag is dat deze een natuurlijke antiaanbakwerking heeft, waardoor eten minder snel aanbakt en je minder olie of vet nodig hebt. Daarnaast zijn keramische pannen vaak geschikt voor verschillende kooktechnieken en warmtebronnen, mits ze correct worden gebruikt.
Zijn deze pannen geschikt voor Downdraft?
Jazeker! Deze pannen zijn speciaal ontworpen om te koken op downdraft systemen, dit komt door het stoomgleufje aan de zijkant van de deksel. Al het stoom word gestuurd door de deksel. Dit zorgt ervoor dat er geen overbodig stoom in de keuken terecht komt!
Wat zijn de nadelen van pannen met een keramische laag?
Hoewel keramische pannen veel voordelen hebben, zijn er ook enkele nadelen. De keramische coating is minder slijtvast dan bijvoorbeeld een RVS-pan en kan na verloop van tijd beschadigen of slijten. Daarnaast zijn deze pannen niet geschikt voor koken op hoog vermogen, omdat te hoge temperaturen de coating kunnen aantasten. Het wordt aangeraden om maximaal 60% van het vermogen van de kookplaat te gebruiken om de levensduur van de pan te verlengen en beschadiging te voorkomen.
Wij bestaan 80 jaar en trakteren!